Lisätuloja nopeasti

Mistä lisätuloja ilman pääomaa?

Monella meistä on vääränlainen käsitys siitä että rahan tekemiseen tarvittaisiin rahaa, se on täysin väärin ajateltu voit aloittaa tänään tekemään rahaa omaa aikaasi vastaan. Kannattaa muuten lukea artikkeli arvokkaimmasta asiasta mikä sinulla on tästä, siellä kerron miksi AIKA on arvokasta ja miten sinun kannattaa käyttää sitä oikein!

Haluatko tienata tänään lisää rahaa ilman pääomaa? Se onnistuu helpommin kuin osaat edes arvata, jokaisella paikkakunnalla ympäri suomen maata on omakotitalo alueita joissa asuu ihmisiä jotka ovat valmiita maksamaan siitä että joku tekee tietyt asiat heidän puolestaan, tällaisia asioita on esimerkiksi nurmikonleikkuu, lumenluonti, hiekoitus tai vaikka aidan maalausta näitä asioita jokainen meistä osaa tehdä tai jos et osaa katso YouTubesta opas video miten teet tämän oikein. Voit tänään luoda itsellesi ukko.fi palveluun kevytyrittäjä tilin ja vaikka olisit työttömänä saat tehdä jokainen kuukausi 500 euron edestä töitä ja ukko.fi:n kautta sinun asiakkaasi saa vielä kotitalousvähennyksen kun leikkaat nurmikkoa tai teet muita ylläpito töitä. Nyt kun sinulla on kevytyrittäjä tili ja haluat saada asiakkaita niin mitä tulisi tehdä? Tee paikalliseen facebook ryhmään aloitus jossa kerrot että olet juuri aloittanut kevyt yrittäjänä ja etsit tällaisia työtehtäviä tällä alueella ja odotat, saat varmasti asiakkaita näin. Toinen tapa on mennä omakotitalo alueille ovelta ovelle kiertämään tai viemään postilaatikoihin lappuja joissa mainostat palveluitasi. Tähän ylläolevaan asiaan et tarvitse kotisivuja, et tarvitse pääomaa riittää vain että menet ja esittelet itsesi naapureillesi sekä hoidat työtehtäväsi hyvin ja kunnialla, eli jos asiakas laittaa sinulle viestiä vastaat HETI et odota mitään tiettyä kellon aikaa 8-16 väliltä vaan vastaat nopeasti, näin pidät asiakkaat itselläsi eikä joku toinen saa työtä sinun sijastasi.

On olemassa monia erilaisia asioita joita voit tehdä ilman minkäänlaista pääomaa, internetissä on paljon mahdollisuuksia niin kotisivujen kuin sisällöntuottamisen väliltä, on olemassa erilaisia yrityksiä jotka etsivät sisällöntuottajaa tai muuta apua jotta he saavat markkinoitua omaa palveluaan paremmin. Kannattaa siis miettiä missä olet hyvä ja mitä osaat tehdä vahvasti ja sen pohjalta rakentaa itsellensä lisätuloja olen nähnyt jopa ihmisiä jotka piirtää toisille lemmikkejä 60-80 euron hinnalla A4 paperille ja ne menee kaupaksi, eli keksi itse se juttu missä olet hyvä tai mikä kiinnostaa sinua paljon ja tee siitä itsellesi lisätulo.

Kehitä itseäsi seuraaville tasoille

Jokainen meistä tietää ettei pelkällä nurmikon leikkaamisella voi tienata paljoa, joten kannattaakin miettiä seuraavia tasoja lisätulojen kanssa. Tavoitteet kannattaa aina asettaa mahdollisimman korkealle jotta onnistuminen tuntuu mahdollisimman hyvälle. Etkö keksi mistä aloittaa? Ota paperia tai vaikka puhelimesi muistiinpanot auki ja laita ranskalaisilla viivoilla asioita joissa olet hyvä ja asioita jotka sinua kiinnostaa ja tämän jälkeen lähde miettimään tavoitteita elämällesi joku meistä voi olla tyytyväinen omaan asuntoon + uuteen autoon, toinen haluaa vieläkin enemmän ja kolmas etsii vain lisätuloja joiden avulla selviää paremmin menoistaan. Mikäli tavoitteesi on vaurastua aloita pienestä ja lähde miettimään seuraavia askeleita, eli tee jotain asiaa siihen asti että saat summan X jolla voit siirtyä seuraavalle tasolle, aina kannattaa kehittää itseään ja suunnitella tulevaisuutta. Aloita aina pienestä ja nosta tavoitetta korkeammalle, voit tavoitella aluksi ihan vaikka 500 euron säästöä, sitten 1000 euroa ja seuraavaksi 5000 euroa kunhan vain kehität tavan millä pääset näihin tavoitteisiin.

Ajoneuvojen korjaaminen ja myyminen on yksi tapa jonka avulla voit tehdä helposti isoja tilejä joiden avulla pääset viemään itseäsi seuraavalle tasolle, toki voit myös korjata vaikka pienkoneita tai muita laitteita. Mikäli et osaa korjata voit keksiä jotain muuta tähän tilalle, jotain sellaista missä tiedät olevasi hyvä. Tärkein asia on tehdä tavoitteita joiden avulla pystyt kasvattamaan tulojasi aina vaan isommaksi. Esimerkkinä 100 000 euron vuositulot tarkoittaa sitä että sinun tulee tienata vuoden jokaisena päivänä vähintään 274 euroa.

Viimeisimmät artikkelit