Arvokkain asia jonka omistat

mikä on arvokkain asia minkä omistat? Lue täältä

Se on aika, aikaa ei voida koskaan saada takaisin mutta tästä eteenpäin voidaan ajan käyttöä miettiä hieman eri tavalla. On tutkittu että 18-23 vuotiaiden keskuudessa some vie ajasta jopa kahdeksan tuntia päivässä ja se on erittäin huono asia. On myös tutkittu että sosiaallinen media aiheuttaa riippuvuutta meissä jonka vuoksi kirjoitinkin tämän artikkelin, aika on sellainen asia mitä meistä jokaisen tulisi laittaa etusijalle, somessa roikkuminen ei tuo sinulle onnellisuutta, rahaa eikä mitään muutakaan joten kannattaa kokeilla vaikka irtautua somesta viikoksi tai pyrkiä vähentämään somen käyttöä. Tärkein asia miten voit sijoittaa on se että sinä sijoitat itseesi eli käytät omaa aikaasi oikein, tutustu osakesijoittamiseen, kryptoihin ja muihin tapoihin tehdä lisätuloja ja tämä onnistuu vain jos pystyt muokkaamaan oman aikasi käyttöä.

Kannustan jokaista teistä ketä lukee tämän artikkelin katsomaan Netflix dokumentin nimeltä: Social Dilemma jonka jälkeen mietit varmasti somen käyttöä jatkossa, suurin bisness tänä päivänä on data eli se data mitä sinusta kerätään kun käytät erilaisia palveluita netissä, yleensä jos tuote tai palvelu on ilmainen niin silloin sinä olet se tuote tai siis sinusta kerätty data on se tuote jolla tehdään rahaa.

Mihin minun kannattaa käyttää aikani?

Itse käytän osan päivästäni uuden opiskeluun ja suosittelen sinuakin käyttämään päivästä vaikka vain yhden tunnin siihen että opiskelet jonkun uuden asian, tiedän henkilöitä jotka ottavat työpaikoissaan aina kaiken koulutuksen vastaan ja se on yksi tapa miten saat tienattua enemmän työlläsi. Haluatko opiskella sijoittamista suomenkielellä, meillä on yksi erittäin kova sivusto suomessa nimeltään sijoittaja.fi jota suosittelen kaikille jotka eivät ymmärrä kovin hyvin englantia, tämän sivuston avulla opit sijoittamisesta kaiken tarpeellisen suomen kielellä toinen englannin kielinen sivusto on investopedia josta löytyy englannin kielellä lähestulkoon kaikki mahdollinen sijoittamiseen liittyvä niin päivä treidaajille kuin myös pitkäaikaisille sijoittajille. Mihin osakkeisiin kannattaa sijoittaa, toki kun suomessa ollaan kaikki sanoo sijoita helsingin pörsissä oleviin yhtiöihin mutta missä raha oikeasti liikkuu on USA ja siellä toimii NYSE sekä NASDAQ ja voitkin tutustua isoihin yhtiöihin kuten Coca-Cola tai McDonald’s  joiden kurssi on pitkäaikaisesti ollut nousussa.

Haluatko opiskella virtuaalivaluuttoja eli siis kryptoja? Investopediasta löytyy englanniksi kattava opastus jonka avulla pääset alkuun, toinen suomalainen paikka on bitcoinkeskus joka on toiminut pitkään kryptojen kanssa. Kryptojen kanssa sijoittamalla on erittäin korkeat riskit mutta samalla erittäin korkeat tuottomahdollisuudet tämän vuoksi suosittelenkin aina tutustumaan kohteeseen mihin sijoitat ja kysymään itseltään seuraavat kysymykset: Onko tälle valuutalle tai projektille käyttöä? Onko tämä projekti olemassa 5 vuoden päästä? Mikä on tämän krypton tulevaisuuden näkymät? Toinen paikka missä kannattaa opiskella kryptoja on YouTube, bitcoin keskuksella on oma youtube kanava johon pääset tästä, sieltä voit aloittaa.

Osakkeiden tai kryptojen kanssa suosittelen aina kaikille TradingView palvelua jossa voit tutustua erittäin tarkasti osakkeiden tietoihin ja seurata niitä graafien avulla. TradingView palvelua voit käyttää joko ilmaiseksi tai voit ottaa kuukausimaksullisen tilin sinne jonka avulla mainokset poistuu ja saat enemmän dataa ulos samanaikaisesti.

VAROITUS: Kryptot ovat erittäin korkean riskin sijoituskohde, älä koskaan sijoita enempää kuin sinulla on varaa hävitä lisäksi tätä sivustoa ei tule ottaa missään nimessä sijoitusneuvona! Osakkeiden kanssa on huomattavasti pienempi riski menettää rahansa, voit kokeilla sijoittamista eToron avulla täysin riskittömästi tästä.

Aika ja rahan tekeminen

Aika on myös siitä hauska että voit alkaa kehittämään ideoita jossa sinun käyttämäsi aika tuottaa sinulle rahaa, moni todella rikkaista ihmisistä käyttää päivästään useamman tunnin jopa yli 12 tuntia siihen että he tekevät rahaa eli kova työskentely on tapa tehdä paljon rahaa. Oletko ajatellut lähteä yrittäjäksi? Tiesitkö että 1 yritys 10 yrityksestä on oikeasti menestynyt, tämä taitaa olla nykyään jopa hieman pienempi sillä meillä on kymmeniä tuhansia yrittäjiä jotka elävät alle köyhyysrajan (ylen artikkeli vuodelta 2014) eli ei kannata lannistua jos ei heti ensimmäinen yritys lähde tuottamaan vaan voit aina kehittää ideaasi paremmaksi, moni yrittäjä lähtee yrittäjäksi työntekijän asemassa eli siis sillä asenteella että olen yrittäjänä töissä 08-16 välisen ajan vaikka yrittäjän tulee olla 24/7 yrittäjänä sulla ei saa olla vapaa aikaa ainakaan yrityksen alkutaipaleella muuten et voi menestyä yrittäjänä. Yksikin missattu sähköposti luo negatiivisen vaikutelman yrityksestäsi ja alamäki alkaa siitä kun palaute ”vastaamattomuudesta” lähtee leviämään. Toinen artikkeli pienyrittäjien tienaamisesta on tässä, jopa 48% yrittäjistä tienaa alle 2000 euroa kuukaudessa vuonna 2020 eli hieman ennen koronan puhkeamista. Tässä voidaan todeta että vuoden 2014 ja 2020 välissä on tapahtunut suuria muutoksia jonka johdosta yhä useampi yrittäjä elää alle köyhyysrajan ja tästä johtuen kannattaa harkita tarkkaan haluatko lähteä yrittäjäksi vai et, katso oheinen taulukko köyhyysrajasta:

köyhyysraja suomessa vuonna 2020

Viimeisimmät artikkelit