Säästä vakuutuksissa

Näin säästät vakuutuksissa

Vakuutuksien hinnoissa on usein isoja eroja, haluamme auttaa sinua valitsemaan aina sen edullisimman ja parhaimman vakuutuksen. Vakuutuksien kilpailuttaminen kannattaa koska jokainen euro minkä pystyt säästämään voidaan laittaa poikimaan sinulle lisätuloja, kerromme näistä tarkemmin täällä. Säästäminen on yksi tapa saada kuluja hallittua joka auttaa sinua vaurastumaan tietenkään pelkkä säästäminen ei usein riitä ja tarvitsetkin suunnitelman miten edetä. Vakuutustiedot.fi palvelussa voit kilpailuttaa vakuutuksesi täysin ilmaiseksi, vakuutustorissa myös yrittäjät voivat kilpailuttaa omat vakuutuksensa yhdellä hakemuksella.

Miksi kilpailuttaa vakuutukset?

Vakuutuksien kilpailuttaminen kannattaa kahdesta syystä pystyt ensinäkin säästämään erilaisista vakuutuksista reilusti mutta voit saada jopa parempia suojia itsellesi kilpailuttamalla useammat eri vakuutusyhtiöt yhdellä hakemuksella, voit kokeilla kilpailuttamista tästä. On olemassa useita erilaisia vakuutuksia ja jokainen vakuutusyhtiö määrittää itse miten tietty vakuutus toimii esimerkiksi omavastuu, maksimi korvaussumma sekä hinnassa voi olla isojakin eroja eri yhtiöiden väliltä ja tämän takia suosittelen sinua ensin kilpailuttamaan jokaisen vakuutusyhtiön jotta voit edes tietää mitä kaikkea eri palveluntarjoajat tarjoavat. Vakuutuksen kilpailuttaminen tapahtuu yleensä yhdellä hakemuksella jonka täyttämällä pääset tutkimaan erilaisia koti, henkilö, vastuu, lemmikki ja muita vakuutuksia yhdessä listassa.

Mistä yrittäjälle vakuutus?

Toimitko yrittäjänä ja haluat tapaturma, tuloturvan sekä vakavan sairauden turvan? Vakuutustori.fi palvelussa myönnetään yksityisille sekä yritysasiakkaille näitä vakuutuksia pienellä kuukausimaksulla, kannattaa myös kokeilla ylläolevaa kilpailutusta jos tarvitset yritykselle kattavamman vakuutuksen. Vakuutustorin kautta voit määrittää itsellesi sopivimman tuloturvan äkillisen työttömyyden tai työkyvyttömyyden turvaksi alkaen 14.32€/ kuukaudessa aina 71.60€/kuukaudessa tämä vakuutus pitää myös sisällään tapaturmaisen kuoleman eli henkivakuutuksen. Yrittäjälle vakuutustori tarjoaa myös muita vakuutuksia kuten: tuloturva, laskuturva, tapaturma ja vakavan sairauden turva sekä henkivakuutus yhdellä vakuutuksella. Tutustu vakuutustorin tarjontaan tästä ja nappaa itsellesi sopivin vakuutus jo tänään!

Yhteenveto vakuutuksien säästämisestä

Vakuutuksissa kannattaa etsiä edullisempia vaihtoehtoja, osa vakuutusyhtiöistä tarjoaa sinulle ns. keskittäjän etua joka voi olla joissain tapauksissa jopa kalliimpi vaihtoehto. Vakuutuksissa pystyy säästämään reilusti mutta joissain tapauksissa säästäminen ei ole kannattavaa varsinkin jos vakuutusyhtiöllä on huonoja arvosteluja korvaustapauksissa, vakuutusyhtiöthän pyrkii aina olemaan maksamatta vakuutustarkastajien toimesta joten kannattaa olla tarkkana yhtiön valinnan kanssa!

Usein kysyttyä koskien vakuutuksia

Miten säästää vakuutuksissa?

Vakuutuksissa voidaan säästää kun niitä kilpailutetaan useiden eri yhtiöiden välillä, suosittelemme aina kilpailuttamaan vakuutukset vähintään kerran vuodessa voit saada suuria säästöjä mikäli löydät edullisemmalla hinnalla samat vakuutukset mitkä sinulla nyt on. Vakuutuksissa on myös hyvä huomioida se että toinen yhtiö voi veloittaa kotivakuutuksesta vähemmän kuin toinen ja samalla esimerkiksi auton vakuutus on tässä kalliimmassa kotivakuutusta myöntävässä yhtiössä halvempi eli kannattaa vertailla hintoja ja säästää.

Mitä vakuutuksia pitäisi olla?

Tärkein vakuutus minkä voit ottaa on kotivakuutus, kotivakuutuksen tarkoituksena on suojata omaisuutesi kaiken mahdollisen varalta. Toinen erittäin yleinen vakuutus on tapaturma vakuutus joka suojaa sinua henkilönä, suurin osa tapaturma vakuutuksista sisältää myös henkivakuutuksen.

Mitä henkivakuutus ei korvaa?

Henkivakuutusta ottaessa kannattaa lukea vakuutusehdot tarkkaan siellä määritetään mitä henkivakuutus korvaa ja mitä se ei korvaa, usein henkivakuutus ei korvaa mitään mikäli kuolema aiheutuu ydinonnettomuuden tai ydinaseen vaikutuksesta, sota ja rauhanturva tehtävissä tapahtunut kuolema ei myöskään korvata.

Kannattaako vakuutusten keskittäminen?

Vakuutuksia ei tarvitse keskittää yhteen paikkaan, tämä on pankkien luoma bisnes jonka tarkoituksen on pitää sinusta kiinni mahdollisimman pitkään. Myöskään vakuutusyhtiöiden tarjoamia keskittämisetuja ei kannata aina uskoa, osa vakuutuksista on edullisempia toisessa yhtiössä vaikka saisitkin näillä keskittäjän eduilla alennusta.

Mikä on paras vakuutusyhtiö?

Paras vakuutusyhtiö on mielestäni sellainen yhtiö joka tarjoaa juuri sinulle sopivat suojat ja tietenkin mahdollisimman edullisesti, yhtä yhtiötä on erittäin vaikea nimetä koska usein vakuutuksia kannattaa ottaa eri yhtiöistä itselläni edullisin autovakuutus on IFin kautta ja kotivakuutus on taas POP pankin kautta osuuspankin asiakkaana olisin joutunut samoista vakuutuksista maksamaan melkein 600 euroa enemmän vaikka olisin saanut ”keskittäjän edut” käyttööni.

Viimeisimmät artikkelit