Kuluttajapaneeli kokemuksia

Oletko kuullut kuluttajapaneeleista ja miettinyt, voisitko itsekin kokeilla? Tässä artikkelissa tarkastelemme tarkemmin Kuluttajapaneeli.fi -palvelun toimintaa ja tarjoamme kokemuksia siitä, kuinka voit hyödyntää tätä palvelua itsellesi sopivimmalla tavalla. Aiheenamme ovat siis Kuluttajapaneeli kokemuksia ja maksetut kyselyt. Lue lisää ja ota selvää!

Mikä on Kuluttajapaneeli.fi?

Kuluttajapaneeli on suomalainen verkkosivusto, joka tarjoaa maksettuja kyselyitä jäsenilleen. Palvelun takana on maailman johtava kyselypalveluntarjoaja Clint AB. Kuluttajapaneeli kerää mielipiteitä suomalaisilta kuluttajilta ja tarjoaa nämä tiedot yrityksille, jotka pyrkivät parantamaan tuotteitaan ja palveluitaan saadun palautteen pohjalta.

Kuinka liitytään Kuluttajapaneeliin?

Rekisteröityminen Kuluttajapaneeli.fi-sivustolle on helppoa. Riittää, kun annat sähköpostiosoitteesi, syntymäaikasi, postinumerosi ja keksit salasanan. Rekisteröityminen vahvistetaan sähköpostiin tulleen vahvistuslinkin kautta. Tämän jälkeen vastaat kyselyihin, jotka koskevat koulutustaustaasi ja mielenkiinnon kohteitasi, ja nämä tiedot kerätään, jotta kyselyt voidaan kohdentaa sinulle sopiviksi.

Miten Kuluttajapaneeli toimii?

Kuluttajapaneelin periaate on yksinkertainen. Kun sopiva kysely tulee tarjolle, saat sähköpostiin ilmoituksen. Klikkaat kyselyn auki, annat mielipiteesi, ja palkkio kirjautuu asiakastilillesi. Kun palkkioita on kertynyt 5-10 € verran, voit lunastaa palkkiot valitsemallasi tavalla.

Kyselyt voivat koskea mitä tahansa aihepiiriä, kuten suhtautumistasi vedonlyöntisivustoihin, mielipiteitäsi eri kodinkonemerkin TV-mainoksesta tai suhtautumistasi eri matkapuhelinoperaattoreihin.

Miten maksetut kyselyt lunastetaan?

Maksetut kyselyt lunastetaan joko rahana tai lahjakortteina. Moni muu palvelu tarjoaa pelkästään lahjakortteja, mutta Kuluttajapaneelissa voit saada palkkion myös rahana. Palkkiot voit lunastaa, kun ne ovat kertyneet 5-10 € verran. Palkkion lunastaminen on mahdollista esimerkiksi Lehtikortti-lahjakortin, Presentcard.fi by GoGift -lahjakortin tai PayPal-tilin kautta.

Mitä muuta Kuluttajapaneelissa voi tehdä?

Kuluttajapaneelissa voit lisäksi osallistua tutkimuksiin, jos annat suostumuksesi niiden tekemiseen asiakassivujen kautta. Esimerkiksi, jos käytössäsi on web-kamera, voisit osallistua nimettömiin tutkimuksiin, joissa ”seurataan kasvoliikkeitäsi emotionaalisten reaktioiden analysointia varten”.

Kuinka paljon kyselyistä voi tienata rahaa?

Kyselyiden määrästä ja niiden kestosta riippuen voi ansaita lisätuloja. Ensimmäinen kysely saattaa kestää 12 minuuttia ja siitä voi saada 1 € palkkion.

Palkkioiden lunastaminen

Kun palkkioita on kertynyt asiakastilille vähintään 5-10 euroa, voi palkkiot lunastaa omalle PayPal-tilille tai lahjakortteina. PayPal-siirrosta veloitetaan käsittelymaksu, joka on 2 % summasta, joten esimerkiksi 10 euron siirrosta kertyy käyttöön 9,80 euroa. Lahjakorttivaihtoehtoina ovat muun muassa Lehtikortti, joka tarjoaa valittavaksi noin 50 eri lehteä, ja Presentcard.fi by GoGift, jonka lahjakortteja voi käyttää useissa eri liikkeissä kuten Iittalassa, Stadiumissa ja Suomalaisessa Kirjakaupassa.

Vaihtoehtoisesti rahat voi lahjoittaa suoraan hyväntekeväisyyteen, kuten WWF Suomelle. Tämä on mahdollista, kun tilillä on vähintään 5 euroa.

Yhteenveto: Kuluttajapaneeli Kokemuksia

Kokonaisuudessaan Kuluttajapaneeli.fi on luotettava ja käyttäjäystävällinen palvelu, joka tarjoaa maksettuja kyselyitä suomalaisille kuluttajille. Se on yksi parhaimmista maksettuja kyselyitä tarjoavista sivustoista, sillä se maksaa palkkiot joko rahana tai lahjakortteina, kun taas monet muut palvelut tarjoavat pelkästään lahjakortteja.

Maksetut kyselyt ovat helppo ja vaivaton tapa ansaita hieman ylimääräistä rahaa, vaikka määrät eivät olekaan suuria. Kyselyihin vastaaminen onnistuu missä ja milloin vain, ja Kuluttajapaneelin mobiilisovelluksen avulla kyselyihin voi vastata myös esimerkiksi työpaikan kahvitauolla tai jonottaessa hammaslääkärin vastaanotolla.

Viimeisimmät artikkelit